Oprescu despre numele viitorului ministru al Agriculturii: „Nu așteptăm să ni se ceară un nume, vom nominaliza, dacă va fi cazul”

Marius Oprescu, președintele Partidului Social Democrat Olt, a declarat că filiala județeană nu a stabilit momentan cine îl va înlocui pe Adrian Chesnoiu în funcția de ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, demnitar pentru care procurorii Direcției Naționale Anticorupție au cerut ridicarea imunității parlamentare, acesta fiind se pare anchetat într-un dosar penal pentru fapte de corupție.

Discuțiile privind darea unui nume ar urma să aibă loc săptămâna viitoare, chiar dacă în presa centrală s-a speculat că deputatul PSD de Olt Florin Barbu, președintele Comisiei de Agricultură din Camera Depuaților, ar fi următorul ministru al Agriculturii. Sunt vehiculate și numele lui Petre Daea și Daniel Botănoiu care ar putea prelua această funcție.

„Până în acest moment, nu am noutăți, probabil, săptămână viitoare se vor demara discuțiile vizavi de nominalizarea partidului pentru postul de ministru al Agriculturii. Nu au început discuțiile, presa națională, ca de obicei, își permite să speculeze. Nu așteptăm să ni se ceară un nume, vom nominaliza, dacă va fi cazul. Nu au fost demarate discuțiile și îmi este greu să mă pronunț. În baza discuțiilor pe care le vom purta, ne vom întruni la Olt și vom lua o decizie în acest sens”, a spus Oprescu.

Întrebat de jurnaliști referitor la dosarul în care este anchetat Chesnoiu, Oprescu spune că ar fi unul subțire.

„Pare a fi un dosar destul de subțire, cel puțin atât cât a ieșit în spațiul public, în ceea ce privește conținutul dosarului nu am amănunte, eu am vorbit cu Adi Chesnoiu doar la telefon și, bineînțeles, nu știu ce este în dosar. El a avut acces la dosar atunci când a fost depus la Camera Deputaților, pentru ridicarea imunității, probabil el știe mai bine. Pare ciudată această debarcare, la cum este construit dosarul, dar să așteptăm, să nu ne aruncăm în declarații. Noi suntem lângă colegul nostru, este parlamentar de Olt, nominalizarea lui pentru ministru a fost plecată de la Olt, vom vedea ce urmează. Pare destul de subțire și ciudat momentul ales, vedem ce se află între coperțile acelui dosar, vedem dacă este un dosar fabricat sau cu ceva conținut”, a declarat președintele PSD Olt.

În urmă cu o săptămână, pe 23 iunie, procurorii anticorupție l-au acuzat pe deputatul PSD de Olt Chesnoiu, fost ministru al Agriculturii, de abuz în serviciu și instigare la permiterea accesului unor persoane neautorizate la informații ce nu sunt destinate publicitării, în scopul obținerii pentru altul de foloase necuvenite.

2 comentarii la „Oprescu despre numele viitorului ministru al Agriculturii: „Nu așteptăm să ni se ceară un nume, vom nominaliza, dacă va fi cazul”

 • dar dvs domnu cand va mai faceti ceva pentru locuitorii acestui judet ?

  Răspunde
 • ,,,,nominalizarea lui pentru ministru a fost plecată de la Olt,, ..,,vedem ce se află între coperțile acelui dosar, vedem dacă este un dosar fabricat sau cu ceva conținut”, a declarat președintele PSD Olt.
  Dle Oprescu, iti acorzi prea. prea mare importanta!!!!
  Lipsa de substanta a acestei declaratii precum si ,,amenintarea voalata,, vedem DACA ESTE UN DOSRA FABRICAT, fara a amanunti aceasta acuza grava la adresa organelor care,,au fabricat,, acest dosar-in inchipuirea domnniei tale venita din zona Depoului Piatra Olt – demonstreaza ceea ce este evident: visati cu ochii deschisi, fiind terorizati de teama dosarelor penale PE CARE LE MERITATI CU PRISOSINTA PENTRU TOT CEEA CE ATI FACUT IN ULIMII 30 DE ANI PE RAZA JUDETULUI OLT, ca sunteti cei mai curati (murdari) politicieni pe care ..I-A FABRICAT,,- LA PROPRIU- JUDETUL OLT, in perioada postdecembrista!
  ,,NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE,, Art. 16 al.2 din Constitutia Romaniei!
  NICI VOI…..TOTI POLITICIENII CARE VA BATETI JOC ZILNIC DE NOI, CEI CARE V-AM VOTAT SI V-AM COCOTAT IN FUNCTII PE CARE, LA VOI ACASA (MULTI IN ZONELE RURALE, FARA APA, CANALIZARE SI CU WC IN FUNDUL GRADINII!!!!) NU LE VISATI NICIODATA!!!
  RUSINE SI , MAI ALES, GRIJA MARE, DLE OPRESCU! TIC-TAC, TIC-TAC………..

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<