11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Emilia Ghinescu, Victorița Lăcătușu, Cristian Rizescu și Florin Vasilică cu Grupul Teleormanul, în spectacol la bâlciul anual din Stoenești

- Advertisement -

Locuitorii comunei Stoenești se pregătesc de sărbătoare, sâmbătă, 2 iulie, aici desfășurându-se o nouă ediție a bâlciului anual. Bâlciul comunal este locația de desfășurare a unui spectacol extraordinar pe care Primăria și Consiliul Local Stoenești, în frunte cu primarul Alexandru Damian, l-au pregătit, printre artiștii care vor urca pe scenă și vor susține recitaluri numărându-se îndrăgiții interpreți de muzică populară Emilia Ghinescu (foto n.r.), Victorița Lăcătușu, Cristian Rizescu și Florin Vasilică cu Grupul Teleormanul.

Alături de aceștia și alți artiști vor fi în spectacol, iar aici îi amintim pe Dorina Mete, Costel David și Ștefan Minulescu.

De sonorizarea evenimentului, care va începe la ora 16:00, se ocupă DJ Mete, director artistic fiind Music Show – Costel David.

De la marea petrecere câmpenească de sâmbătă nu vor lipsi, bineînțeles, nici micii și berea, alte produse culinare de care se vor putea bucura și cei mici sau tarabele de unde părinții acestora le pot achiționa diverse jucării. De asemenea, autoritățile locale au pregătit și un mic parc de distracții pentru copii.

Bâlciul anual de la Stoenești se va încheia la lăsatul serii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți