36.2 C
Slatina
sâmbătă,20 iulie,2024

Ultimele Articole

Percheziții la Slatina. Un tânăr din localitate și altul din Drăgășani, cercetați pentru trafic de droguri și arestați

- Advertisement -

UPDATE: Cei doi bărbați au fost prezentați vineri după-amiaza la Tribunalul Dolj, iar magistrații instanței de judecată au dispus arestarea preventivă a acestora pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia judecătorilor nu este definitivă, putând fi contestată.

Știrea inițială: Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii DIICOT – ST Craiova, au desfășurat joi o acțiune pe linia traficului de droguri de risc, în județele Dolj și Olt. Cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova, anchetatorii au efectuat patru percheziții domiciliare, dintre care două în municipiul Slatina și două în municipiul Craiova, la unul dintre imobile fiind descoperită o instalație indoor aferentă culturii de cannabis.

Peste trei kilograme de cannabis s-au găsit la descinderi.

„În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 3,1 kilograme de cannabis, 67 de semințe de cannabis, patru telefoane mobile, 7.046 de lei și 140 de euro, două persoane fiind conduse la audieri”, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliție Județean Dolj.

În baza probatoriului administrat, doi bărbați, respectiv un slătinean de 30 de ani și un tânăr de 23 de ani, din municipiul Drăgășani, au fost reținuți, fiind acuzați săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți