19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Furtuna violentă a provocat pagube pe Plaja Olt. Obiectivul este închis până luni, la ora 13:00

- Advertisement -

Ploaia torențială și vijeliile de duminică seara au creat mai multe pagube în Slatina. În afară de bălțile formate în diferite zone ale municipiului, fapt ce a dus ca mulți dintre șoferi să-și piardă numerele de înmatriculare de la autoturisme în apă, iar unii slătinenii să facă haz de necaz și să scoată undițele pentru a merge la pescuit, Plaja Olt din cadrul Clubului Nautic și de Agrement a fost și ea afectată. Din acest motiv, obiectivul va fi închis până în după-amiaza zilei de luni, 4 iulie.

„Ca urmare a furtunii violente din seara zilei de 3 iulie, pentru înlăturarea pagubelor produse și remedierea acestora, precum și pentru a face curățenie obiectivul «Plaja Olt» va fi închis astăzi, 4 iulie, până la ora 13:00”, au transmis reprezentanții Clubului Sportiv Municipal Slatina, instituție în subordinea căreia funcționează Clubul Nautic și de Agrement de la ieșirea din Slatina spre Craiova.

Duminică seara, în intervalul orar 18:30 – 19:00, județul Olt s-a aflat sub incidența unei avertizări meteorologice imediate Cod portocaliu, fenomenele semnalate fiind vijelie cu rafale ce vor depăși 70…75 km/h, averse torenţiale ce vor acumula peste 30…35 l/mp, frecvente descărcări electrice și grindină.

Din cauza acestora, acoperișul unei case de pe strada Basarabilor din municipiul Slatina s-a desprins, iar un subsol a fost sub ape.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți