Ce spune senatorul PNL de Olt Voiculescu despre implementarea sistemului electronic integrat RO e-Transport

De la 1 iulie, ordonanța de urgență prin care se stabilește implementarea sistemului electronic integrat RO e-Transport de monitorizare a transporturilor rutiere de bunuri cu risc fiscal ridicat, promovată de Ministerul Finanțelor, a intrat în vigoare. Liviu Voiculescu, senator PNL de Olt, a dorit să vină cu lămuriri privind ce înseamnă acest sistem RO e-Transport.

„Sistemul va monitoriza în timp real deplasarea bunurilor cu risc fiscal ridicat pe teritoriul României, astfel: transportul bunurilor achiziționate și livrate intracomunitar, transportul bunurilor care fac obiectul operațiunilor vamale precum și transportul bunurilor între două locații situate pe teritoriul național. Prin acest sistem, statul va putea monitoriza nu doar transportul achizițiilor locale cu risc ridicat, ci toate transporturile de bunuri riscante fiscal (chiar și al acelora care doar tranzitează România) și vizează vehiculele de marfă de cel puțin 3,5 tone”, a declarat parlamentarul liberal Voiculescu.

Potrivit sursei citate, scopul implementării sistemului RO e-Transport este creșterea gradului de colectare a impozitelor și taxelor datorate bugetului de stat, precum și prevenirea și combatere comerțului ilicit de bunuri. Senatorul PNL de Olt a spus că sancțiunile încep a se aplica din data de 1 octombrie.

Un comentariu la „Ce spune senatorul PNL de Olt Voiculescu despre implementarea sistemului electronic integrat RO e-Transport

 • Tara arde si..Mamba se piaptana,,!!!!!!
  Du-te , dom”le senator cu dosar penal, in Spania……Stii de ce…Cu prietenul tau, Tavi..
  Lasa vrajeala..Nu te-ai desteptat pana acum nici nu mai poti sa o faci!!!
  Ai deja prea multe probleme pe cap ca se te mai preocupe grija fata de RO e-Transport..Macar nici in domeniu studiilor nu se regaseste acest lucru, domnia ta fiind ,, militian,, la origine!!!
  Nu stiu cand nesimtirea, minciuna si ipocrizia le vei elimina din comportamentul domniei tale!
  Ai familie, ai parinti, ai rude, ai cunoscuti…..DAR NU AI BUN SIMT! CEEA CE ESTE DEFINITORIU!
  Oricum, cetatenii judetului Olt citesc ZILNIC ,,e(in)volutia,, PNL si a Organizatiei Judetene Olt.
  Mai e putin pana la vot…..poate pana la anticipate….

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<