19.1 C
Slatina
duminică,8 septembrie,2024

Ultimele Articole

Coliziune violentă între patru vehicule, între Șerbănești și Schitu. O tânără a ajuns la spital

- Advertisement -

Un accident de circulație în care au fost implicate patru autovehicule a avut loc vineri, 8 iulie, în jurul orei 12:20, pe Drumul Județean 546 A, între localitățile Șerbănești și Schitu. În urma coliziunii violente, o tânără a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportată la spital.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la fața locului pentru a efectua cercetări și a stabili împrejurările în care acesta s-a produs.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate patru autovehicule, dintre care două autoturisme conduse de o tânără, în vârstă de 24 de ani, și de un bărbat de 50 de ani și două autoutilitare conduse de un bărbat, în vârstă de 53 de ani și de un alt bărbat de 31 de ani. În urma evenimentului rutier, tânăra, în vârstă de 24 de ani, din comuna Șerbănești, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Sursă foto: Amator

Potrivit unor surse, accidentul s-a produs după ce șoferul de 53 de ani, din municipiul Slatina, a oprit pe marginea drumului. Șoferița din Șerbănești, în a cărei mașină se mai aflau soțul și fiul, a vrut să-l depășească, dar venind din față autoturismul condus de bărbatul de 50 de ani, din comuna Văleni, a oprit, moment în care vehiculul acesteia a fost lovit din spate de o mașină la volanului căreia era șoferul de 31 de ani, din Slatina. Din impact, autoturismul tinerei a ajuns pe contrasens și a intrat în coliziune cu mașina bărbatului de 50 de ani, din Văleni.

Toți cei patru conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătamare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți