Angajat al uzinei de aluminiu ALRO, găsit spânzurat în garsoniera sa din Slatina

Un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Slatina, angajat podist la uzina de aluminiu ALRO, pe Secția Electroliză, care pare se că era în șomaj tehnic, a fost găsit spânzurat luni dimineața în garsoniera sa de pe strada Prelungirea Tunari, din localitate.

„La data de 11 iulie, în jurul orei 08:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, a fost găsit spânzurat, la domiciliu său, din municipiul Slatina. Pentru efectuarea de cercetări la fața locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Slatina, care a stabilit faptul că bărbatul locuia singur. În urma examinării sumare a trupului bărbatului, s-a constatat faptul că acesta nu prezenta urme vizibile de violență pe suprafața corpului”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Potrivit unor surse din anchetă, un coleg l-a găsit fără suflare pe slătinean în camera garsonierei sale, atârnând de țeava de gaze, de un cablu de Internet. Nu i-a mai răspuns la telefon de ceva timp, s-a dus să vadă ce s-a întâmplat cu el și a intrat în locuință pe ușa ce a găsit-o deschisă, făcând descoperirea macabră. Se pare că acesta ar fi murit în urmă cu o zi sau două, cadavrul fiind intrat în stare de putrefacție. Se pare că bărbatul ar fi lăsat și un bilet de adio pe un plic de la o factură de utilități, scris de mână, cu litere de tipar, mesajul fiind „Ultima variantă, o moarte”.

După ce polițiștii au efectuat măsurătorile la fața locului, trupul slătineanului a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Oamenii legii continuă cercetările, iar în cauză au întocmit dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Sursa foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<