19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Incendiu puternic la Curtișoara. Zece hectare de vegetație uscată și un lan de grâu, cuprinse de flăcări

- Advertisement -

Intervenție amplă pentru pompierii Detașamentului Slatina în seara zilei de luni, 11 iulie, în comuna Curtișoara.

Mai multe echipaje de salvatori sunt la fața locului pentru a stinge incendiul puternic ce a cuprins zece hectare de vegetație uscată, un lan de grâu, pe o suprafață de un hectar, dar și la lăstăriș și mărăciniș.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere și un autocamion, dotat cu bazin cu apă, acționează în comuna Curtișoara, pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la grâu, vegetație uscată și mărăciniș. La locul evenimentului acționează și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Curtișoara. Incendiul la grâu a fost localizat, se lucrează pentru localizarea și lichidarea incendiului de vegetație uscată, lăstăriș și mărăciniș. Misiunea este îngreunată de vântul puternic și de suprafață mare pe care se manifestă incendiul. În acest moment nu mai există posibilități de propagare”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Și echipaje ale Poliției interven în zonă și, împreună cu pompierii, fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care flăcările au cuprins vegetația uscată și grâul.

Din cauza incendiului, fumul dens a ajuns și deasupra Slatinei, în partea de jos a municipiului.

Revenim cu amănunte.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți