10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Crâmpoia, căutat de polițiști după ce fiul său i-a anunțat dispariția

- Advertisement -

Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din comuna Crâmpoia, care luni, 11 iulie, a plecat voluntar de acasă și până acum nu s-a întors. Fiul său a fost cel care marți dimineața i-a anunțat dispariția.

„La data de 12 iulie, în jurul orei 09:30, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Perieți au fost sesizați, prin apelul de urgență 112, de un bărbat, cu privire la faptul că, la data de 11 iulie, tatăl său, Gheorghe Dosinescu de 63 de ani, din Crâmpoia, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1,75 metri, greutate 85 – 90 de kilograme, ochi albaștri, constituție robustă, păr alb, tuns scurt, iar ca semn particular, îi lipsește prima falangă a degetului mic de la mâna dreaptă”, se arată într-un comunicat remis de Poliția Olt.

La momentul plecării de acasă, acesta purta un tricou de culoare albastru, cu rever alb și bentiță albă la terminația mânecilor, ochelari de vedere pe care îi purta pe cap, pantaloni din stofă de culoare gri, iar în picioare purta adidași de culoare albastru închis, din pânză, cu talpă albă.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea bărbatului dispărut de acum o zi sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți