10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbatul dispărut din Crâmpoia, găsit spânzurat în anexa unei case nelocuite din localitate

- Advertisement -

Gheorghe Dosinescu, bărbatul de 63 de ani, din comuna Crâmpoia, care plecase de acasă luni, iar fiul său l-a dat dispărut ziua următoare, 12 iulie, a fost găsit miercuri, fără suflare, pe raza localității. Acesta s-a spânzurat în anexa unei case nelocuite din comună, se pare chiar în ziua dispariției, iar astfel oamenii legii au încetat căutarea sa.

„Astăzi, 13 iulie 2022, în jurul orei 14:00, în urma activităților de căutare desfășurate de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt, împreună cu pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, dar și de către membrii familiei cu voluntari, bărbatul, în vârstă de 63 de ani, a fost găsit spânzurat, într-o anexă a unei case nelocuite din comuna Crâmpoia. Trupul bărbatului va fi transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs tragedia, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Bărbatul plecase de acasă luni.

„La data de 12 iulie, în jurul orei 09:30, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Perieți au fost sesizați, prin apel 112, de un bărbat, cu privire la faptul că, la data de 11 iulie 2022, tatăl său, Gheorghe Dosinescu, în vârstă de 63 de ani, din comuna Crâmpoia, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit”, arăta marți reprezentantul Poliției Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți