12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Restricții de trafic pe DJ 677, între Slătioara și Piatra Olt, din cauza unor lucrări de consolidare a unor șine de tren

- Advertisement -

Începând cu ora 10:00 a zilei de miercuri, 13 iulie, și până la ora 16:00 a aceleiași zile, pe Drumul Județean (DJ) 677, la kilometrul 51 + 500 metri, în satul Criva de Sus al orașului Piatra Olt, vor fi efectuate lucrări de consolidare a liniei de cale ferată, în zona trecerii la nivel cu calea ferată. De aceea, traficul rutier va fi restricționat în această perioadă, mai precis s-a decis închiderea sa totală în zona trecerii la nivel cu calea ferată.

Potrivit informațiilor remise de Inspectoratul de Poliție Județean Olt, de la intersecția Drumului Comunal 90 cu DJ 677, în comuna Slătioara, traficul rutier către Piatra Olt, va fi închis, cu excepția riveranilor.

Sursa citată mai arată că de la intersecția Drumului Județean 677 cu Drumul Național 64, în orașul Piatra Olt, traficul rutier spre comuna Slătioara va fi închis, cu excepția riveranilor.

Pentru a evita neplăcerile din trafic, conducătorii auto au la dispoziție o rută ocolitoare.

„În această perioadă, polițiștii rutieri recomandă folosirea rutei ocolitoare pe Drumul Național 65 – European 574 și Drumul Național 64, prin comuna Găneasa. Recomandăm conducătorilor auto să manifeste răbdare și prudență în trafic și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri și semnificația indicatoarelor rutiere montate temporar!”, mai precizează reprezentanții IPJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți