4.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

A murit Ion Ciocan, fostul primar al comunei Osica de Sus

- Advertisement -

Locuitorii din Osica de Sus sunt în doliu după ce, vineri dimineață, au aflat că fostul primar al comunei, liberalul Ion Ciocan, a murit fulgerător, la vârsta de 69 de ani.

Mădălin Pană, city-manager al localității oltene, a declarat că fostul edil a trecut în neființă joi noaptea, acesta aflându-se de aproape o săptămână la un spital din București, unde era internat pentru a se trata de problemele cardiace de care suferea.

„Cu adâncă tristețe am aflat astăzi că un om de imensă valoare ne-a părăsit: Ion Ciocan, fostul primar al comunei Osica de Sus a trecut la cei drepți. Domnul să te aibă în grija sa, prieten drag!”, este mesajul de condoleanțe pe care un coleg de-al său de partid la transmis pe pagina sa de socializare, la aflarea tristei vești.

Familia, dar și alți cunoscuți, se pregătesc acum să îl conducă pe ultimul drum pe cel care a fost Ion Ciocan, edil al localității Osica de Sus timp de trei mandate, în perioada 2004 – 2016, înmormântarea acestuia având loc duminică, potrivit aceleiași surse.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți