11.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident grav la Balș. Doi bicicliști au fost acroșați de un autoturism condus de un tânăr din Bobicești

- Advertisement -

Accident de circulație grav vineri dimineață, în jurul orei 06:00, pe strada Gheorghe Vasilescu, din orașul Balș. Doi bicicliști au fost loviți de un autoturism condus de un tânăr din comuna Bobicești, pentru cercetări la fața locului deplasându-se polițiștii rutieri din cadrul Poliției Balș.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Bobicești, ce se deplasa din direcția Oboga spre Balș, și care, din cauze ce urmează a fi stabilite, a acroșat doi bicicliști, unul în vârstă de 39 de ani, iar celălalt în vârstă de 43 de ani, ambii din orașul Balș, ulterior autoturismul intrând în coliziune cu un gard din plasă de sârmă. În urma evenimentului, cei doi bicicliști au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Orășenesc Balș, iar apoi au fost transferați la o unitate spitalicească din municipiul Craiova, județul Dolj”, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

Conducătorul auto a fost testat de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar în cazul celor doi bicicliști le-au fost recoltate mostre biologice de sânge, la unitatea spitalicească.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Surse din anchetă spun că evenimentul rutier s-ar fi produs în timp bicicliștii circulau în paralel, în aceeași direcție, iar șoferul din Bobicești ar fi vrut să-i depășească, însă din față venea o mașină. Drumul fiind în aliniament, tânărul de 21 de ani a tras de volanul vehiculului, iar pentru că nu a păstrat distanța i-a acroșat, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în gardul de sârmă, doborând aproximativ 12 metri din acesta.

Sursă foto: Martor

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți