14.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Gelu Voicu și taraful din Teleorman, supriza pregătită de autorități pentru Bâlciul Tradițional de Sfântul Ilie de la Brastavățu

- Advertisement -

Primăria și Consiliul Local Brastavățu, în parteneriat cu Centrul Județean de Cultură și Artă al Consiliului Județean Olt, organizează miercuri, 20 iulie, de Sfântul Prooroc Ilie, Bâlciul Tradițional anual care în ultimii doi ani, din cauza pandemiei COVID, a fost anulat. Evenimentul se va desfășura în Parcul Comunal „Valea Cișmelei”, începând cu ora 17:00, invitat special fiind îndrăgitul interpret de muzică populară Gelu Voicu cu taraful din Teleorman, care va susține un recital extraordinar între orele 20:00 și 21:00.

Autoritățile anunță că deschiderea spectacolului dedicat bâlciului anual se face cu orchestra Ansamblului Folcloric „Doina Oltului” din Slatina, care îi va acompania pe artiștii aceluiași ansamblu, printre care se numără Maria Ghinea, Neta Soare și Ileana Lăceanu. Într-un scurt moment artistic vor fi și membrii de la „Ulmișorul”, ansamblul folcloric local.

„Din nou copiii care fac parte din Ansamblul <<Ulmișorul>> de la Brastavățu vor îmbraca costumele populare primite în dar din partea autorităților locale, purtate cu mândrie de ei, minunați și talentați, la toate evenimentele culturale. E un prilej de bucurie să-i vedem încă odată, îmbrăcați în straiele de sărbătoare și, totodată, să le păstreze cu sfințenie”, au declarat reprezentanții administrației locale.

Din peisajul petrecerii câmpenești nu vor lipsi nici micii, berea, tarabele cu diverse chilipiruri și un mic parc de distracții pentru copii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți