14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Un băiat de 10 ani din Dolj, care a plecat la joacă și nu s-a mai întors, a fost găsit înecat în Dunăre

- Advertisement -

Băiatul de 10 ani din comuna Călăraşi, judeţul Dolj, care a plecat de acasă la joacă, cu bicicleta, şi nu s-a mai întors, a fost găsit sâmbătă după-amiază înecat în Dunăre. Trupul său a fost identificat de echipajele de salvare la o distanță de 2 kilometri de zona unde ar fi intrat în apă. 

„Echipajul de căutare-salvare din cadrul Gărzii de Intervenţie Bechet a găsit trupul copilului înecat în fluviul Dunărea, la o distanţă de peste 2 km de zona indicată unde ar fi intrat în apă”, informează ISU Dolj, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, pe 15 iulie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Dăbuleni au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112, de un bărbat de 35 de ani, din comuna Călăraşi, cu privire la faptul că, în 14 iulie, ora 14,00, fiul său de 10 ani a plecat cu bicicleta pentru a se juca cu alţi copii şi nu a mai revenit la domiciliu.

Vineri dimineaţă, pe malul Dunării, în zona localităţii Călăraşi, într-o zonă împădurită, au fost găsite o bicicletă şi articole vestimentare, care au fost recunoscute de familia minorului.

Poliţişti, jandarmi, voluntari din localitate, angajaţi ISU Dolj – Garda de Intervenţie Bechet, cu un echipaj de prim ajutor şi o ambarcaţiune, precum şi echipa de scafandri ISU Mehedinţi şi ISU Dolj formată din 4 subofiţeri au început vineri dimineaţă căutarea copilului dispărut.

sursa: Digi24.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți