Absolventă a Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, cea mai nouă colegă a polițiștilor din cadrul IPJ Olt

Adela Gabriela Ungureanu, din municipiul Craiova, județul Dolj, este tânăra de 24 de ani care de luni, 18 iulie, și-a început activitatea la Biroul Juridic al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Ofițer de poliţie, respectiv subinspector de poliție, tânăra este absolvent al Facultății de Drept a Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din municipiul București, promoția iulie 2022, s-a prezentat la Poliția Olt pentru a fi repartizat la structura unde îşi va desfăşura activitatea.

„Polițista va lucra la Biroul Juridic al cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Noua colegă a fost primită de către conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt, care a întâmpinat-o cu un mesaj de bun venit. Conducerea inspectoratului îi transmite tinerei colege succes în activitate şi o asigură de tot sprijinul în ceea ce priveşte îndeplinirea noilor atribuţii”, au declarat reprezentanții instituției teritoriale din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Sursa citată mai arată că în perioada imediat următoare tânăra Adela Ungureanu va fi îndrumată de colegii cu experienţă, care îi vor ghida paşii pentru a-și îndeplini în mod corespunzător atribuțiile de serviciu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<