9.7 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Casieriile CAO, închise miercuri, de Ziua Gospodarului

- Advertisement -

Compania de Apă Olt anunță că miercuri, 20 iulie, de Ziua Gospodarului, toate casieriile instituției vor fi închise, deoarece angajații CAO beneficiază de o zi liberă, de ziua lor, a tuturor celor care lucrăm în serviciile publice de alimentare cu apă.

Astfel, în această zi, cetățenii din județul Olt au la diispoziție alte modalități de plată ale facturilor de apă și canalizare.

„Beneficiarii serviciilor de alimentare cu apă și canalizare pot plăti, însă, facturile prin aplicația CAOmobile sau prin celelalte modalități de plată, mai rapide și mai sigure, având în vedere și contextul epidemiologic, https://www.facebook.com/129116227613576/posts/1352177985307388/”, se arată într-un comunicat remis de companie.

Potrivit sursei citate, Compania de Apă Olt asigură, ca întotdeauna, permanența și echipele de interventie sunt pregătite să rezolve problemele care apar în sistemul de alimentare cu apă și canalizare.

„Pentru sesizări și reclamații, cetățenii au la dispoziție numărul de telefon de la Dispecerat- 0249.423.419 sau pagina de Facebook a Companiei de Apă Olt”, mai precizează reprezentanții instituției.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți