10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Senatorul PNL Liviu Voiculescu anunță construirea a 20 de locuințe ANL în comuna Studina

- Advertisement -

Comuna Studina este o nouă localitate din județ în care se vor Agenția Națională pentru Locuințe va construi apartamente pentru tineri, iar anunțul a fost făcut marți, 19 iulie, de Liviu Voiculescu, senator și președinte al Filialei Olt a Partidului Național Liberal. Totul se datorează și liberalului Gabriel Stanciu, originar din orașul de la Dunăre, Corabia, care este director general al ANL, cel care s-a implicat activ în demararea procedurilor de atribuire a contractului de proiectare și execuție lucrări aferente obiectivului de investiție.  

Potrivit liberalului Voiculescu, la această dată sunt peste 800 de locuințe ANL construite în diverse localități din județ, iar la acestea se vor adăuga acum și cele 20 din comuna Studina.

„Atunci când funcția vine o dată cu asumarea, satisfacția reușitei este garantată. Și este întotdeauna prilej de mândrie când speranțele puse în potențialul unui om sunt răsplătite pe măsura încrederii acordate. O dată în plus, olteanul și colegul nostru de echipă, Gabriel Stanciu, a dovedit seriozitate și preocupare pentru județul unde își are rădăcinile și pentru care funcția de director general al Agenției Naționale pentru Locuințe îi permite, în mod obiectiv, să vină în sprijinul administrațiilor locale care solicită construirea de locuințe destinate tinerilor. Șirul celor peste 800 de locuințe ANL construite în județul Olt se va întregi cu alte 20 de astfel de unități locative la Studina după ce, în această săptămână, au fost demarate procedurile de atribuire pentru contractele de proiectare și execuție. Proiectul se derulează în cadrul programului guvernamental de construcții locuințe pentru tineri, destinate închirierii”, a declarat parlamentarul liberal Voiculescu.

Despre obiectivul de investiții de la Studina, un scurt punct de vedere l-a avut și corăbianul Gabriel Stanciu, directorul ANL: „Săptămâna aceasta am demarat procedurile de atribuire pentru contractele de proiectare și execuție lucrări aferente obiectivelor de investiție ANL din județul Olt (comuna Studina – 20 de apartamente) și județul Suceava (municipiul Vatra Dornei – 20 de apartamente). Proiectele se vor derula în cadrul programului guvernamental de construcții locuințe pentru tineri, destinate închirierii”.

Sursă foto: Generală (Internet)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți