5.2 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Un slătinean a intrat cu mașina într-un cap de pod, apoi a fost proiectat într-un șanț pluvial, la Curtișoara

- Advertisement -

Accident de circulație grav, marți seara, în jurul orei 21:00, în comuna olteană Curtișoara. Un tânăr, originar din Slatina, a intrat cu mașina pe care o conducea într-un cap de pod, apoi a fost proiectat într-un șanț pluvial, pentru cercetări la fața locului deplasându-se polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Slatina.

Evenimentul rutier s-a produs pe Drumul Județean 546.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că pe Drumul Județean 546, în comuna Curtișoara, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 23 ani, din municipiul Slatina, din cauze ce urmează a fi stabilite, a intrat în coliziune cu un cap de pod, fiind proiectat într-un șanț pluvial. În urma evenimentului, tânărul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Surse din anchetă spun că șoferul slătinean ar fi pierdut controlul volanului mașinii, a intrat in coliziune cu capul de pod din beton, după care a fost proiectat în șanțul pluvial.

Conducătorul auto a fost testat de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți