5.2 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Patru persoane rănite într-un accident grav produs la Scărișoara. Erau într-o mașină ce s-a răsturnat în curtea unei case

- Advertisement -

Accident de circulație cu urmări grave, în noaptea de 22 spre 23 iulie 2022, în jurul orei 23:00, în comuna Scărișoara. Un autoturism s-a răsturnat în curtea unui imobil, cele patru persoane care se aflau în acesta având nevoie de acordarea primului ajutor.

În urma unui apel la 112, polițiștii Biroului Rutier al Poliției municipiului Caracal s-au deplasat la fața locului pentru cercetări, în vederea stabilirii împrejurărilor în care acesta a avut loc.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că la intrarea din comuna Scărișoara dinspre comuna Băbiciu, pe Drumul Județean 642, un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din comuna Fârtățești, județul Vâlcea, în care se mai aflau alte trei persoane, cu vârstele cuprinse între 22 și 54 de ani, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu gardurile a două imobile, după care s-a răsturnat în curtea unuia dintre imobile. În urma accidentului, toate cele patru persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Municipal Caracal. Ulterior, o femeie, în vârstă de 52 de ani, din comuna Fârtățești, județul Vâlcea, pasageră în autoturism, a fost transferată la o unitate spitalicească din municipiul Craiova”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Surse din anchetă spun că șoferul ar fi intrat în depășirea unei mașini, iar la revenirea pe banda sa de mers, a zărit un biciclist, s-a speriat, a frânat, a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă. Ulterior, a intrat în coliziune cu cele două garduri, de la două imobil, răsturnându-se în curtea unei case.

Conducătorul auto a fost testat de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți