7.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Zece persoane evacuate dintr-un bloc din Cartierul Steaua al Slatinei, după un incendiu izbucnit la balconul unui apartament de la etajul 1

- Advertisement -

Intervenție amplă, sâmbătă după-amiază, puțin după ora 15:00, pe strada Văilor al Cartierului Steaua din municipiul Slatina, după ce un balcon al unui apartament de la etajul 1 a fost cuprins de flăcări. Zece persoane au fost evacuate din imobil de pompierii slătineni ce au intervenit prompt la fața locului.

Niciuna dintre persoanele evacuate nu a fost rănită.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție la înălțime, un echipaj SMURD și o autospecială pentru descarcerare, acționează în municipiul Slatina, strada Văilor, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la balconul unui apartament, situat la etajul 1. În acest moment incendiul este localizat la nivelul balconului. S-au evacuat zece persoane, fără probleme medicale”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 16:10, la mai bine de o oră de la începutul intervenției. Au ars aproximativ 20 de metri pătrați de acoperiș și o terasă cu suprafața de aproximativ 20 de metri pătrați, pompierii continuând cercetările pentru a stabili cauza probabilă a izbucnirii incendiului.

În urma cercetărilor, pompierii slătineni au stabilit ca și cauză probabilă a izbucnirii incendiului fumatul în locuri nepermise sau fără respectarea normelor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți