5.2 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Bărbat arestat după ce a furat 5.700 de lei, 350 de euro și 20 de lire dintr-o sală de jocuri din Slatina. Acesta a agresat-o și pe vânzătoare

- Advertisement -

Polițiștii Poliției municipiului Slatina, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr bănuit de tâlhărie. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv, acuzat fiind că a furat 5.700 de lei, 350 de euro și 20 de lire, apoi a agresat-o și pe vânzătoare.

Fapta a avut loc în dimineața zilei de sâmbătă, 23 iulie.

„În fapt, la data de 23 iulie, în jurul orei 10:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt, a fost sesizat prin apelul de urgență 112, de o femeie, în calitate de angajat al unei societăți comerciale cu profil de jocuri de noroc, din Slatina, cu privire la faptul că un bărbat ar fi sustras 5.700 de lei, 350 de euro și 20 de lire, din încasarile societății, iar la ieșire, ar fi fost bruscată de aceasta, pentru a putea părăsi sala de jocuri. La fața locului, s-a deplasat echipa operativă din Poliția municipiului Slatina. De îndată, au fost demarate cercetările și verificările în vederea depistării persoanei, stabilirii situației de fapt și dispunerii de măsuri legale, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

La scurt timp, în urma activităților investigativ-operative, polițiștii din Slatina au depistat pe strada Nicolae Bălcescu, din municipiul Slatina, un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din localitate, bănuit de tâlhărie.

Acesta a fost condus la sediul Poliției Slatina, pentru audieri, fiind continuate cercetările, asupra lui mai fiind găsiți 3.340 de lei, 350 de euro și 20 de lire, ce au fost ridicați și predați reprezentanților societății.

În urma probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul Slatina, tânărul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Duminică, 24 iulie, magistrații Judecătoriei Slatina au admis propunerea Parchetului Slatina și a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile față de slătinean, fiind continuate cercetările. Decizia instanței de judecată nu este definitivă și poate fi contestată.

Tânărul a fost încarcerat în Arestul Poliției Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți