5.2 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Incendiu devastator în comuna Valea Mare. Au ars o casă, o anexă și alte bunuri

- Advertisement -

Un incendiu puternic a avut loc, duminică după-amiază, în comuna Valea Mare, iar în urma acestuia o locuință, o anexă gospodărească și mai multe bunuri s-au făcut scrum.

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, a declarat că la locul evenimentului au fost alocate trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, un autocamion, prevăzut cu bazin cu apă și un echipaj SMURD, din cadrul Detașamentului Slatina și Stației Scornicești.

„Misiunea pompierilor, pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, a durat aproximativ trei ore. Pe timpul intervenției, au fost extrase patru butelii cu gaz butan, care prezentau pericol de explozie. În urma incendiului au ars acoperișul casei, bunurile din patru camere de locuit, o anexă gospodărească, cereale, lemne de foc și utilaje agricole”, spune reprezentantul ISU.

Sursa citată mai arată că, în urma cercetărilor efectuate la fața locului, pompierii au stabilit cauza probabilă a izbucnirii incendiului ca fiind efectul termic prin căldură sau radiație. Concret, „efectul de lupă” de la o oglindă a aprins vegetația uscată și s-a extins la imobile.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți