Senatorul PSD de Olt Paul Stănescu: „Continuăm politicile pentru o societate mult mai echitabilă”

Paul Stănescu, senator de Olt și secretar general al PSD, spune că în ultima perioadă au apărut mai multe sondaje care confirmă că formațiunea politică din care face parte a rămas partidul în care românii au de departe cea mai mare încredere. „Cred că acesta este un semnal corect, întrucât de când am intrat la guvernare, obiectivul nostru strategic nu s-a schimbat”, declară parlamentarul de Olt.

„Am fost preocupați în mod alert, constant și responsabil față de grijile, fricile și nevoile tuturor românilor și, în special, față de cei mai vulnerabili. Vom continua să promovăm și să susținem politici publice care să reducă inegalitatea și care să servească principiului dreptății sociale. Doar așa putem răspunde adecvat problemelor sociale actuale. Munca_românilor trebuie să fie apreciată corect, iar dificultățile prin care trec aceștia să fie diminuate cu sprijinul statului, astfel încât ele să nu devină tragedii”, precizează social democratul Stănescu.

Potrivit senatorului de Olt, PSD este recunoscător românilor pentru că au observat și au apreciat eforturile noastre de a acționa cu responsabilitate și seriozitate în toate crizele: „Am promovat soluții care să nu lase pe nimeni în urmă. Iar în cadrul coaliției am acționat de fiecare dată ca un guvern al tuturor românilor. Am asigurat o guvernare solidă și o stabilitate politică de care România avea nevoie în condițiile unei pandemii, a unei crize economice și a instabilității regionale. Vom munci în continuare să protejăm veniturile românilor și să sprijinim un mediu economic care să se poată dezvolta. PSD este, astăzi, în plin proces de organizare și consolidare politică a filialelor. Am un singur mesaj: vom rămâne în preferințele cetățenilor dacă suntem în continuare aproape de ei și dacă vom reuși să oferim soluțiile și rezultatele așteptate, atât la nivel guvernamental, cât și local”.

Paul Stănescu subliniază și că membrii PSD, indiferent de funcțiile pe care le dețin, trebuie să fie conștienți că acest capital de încredere pe care-l au, este un bun comun realizat prin muncă, seriozitate și responsabilitate politică.

„Trebuie să-l protejăm. Am rămas și vom merge mai departe ca un partid dedicat intereselor oamenilor”, spune senatorul PSD de Olt.

Un comentariu la „Senatorul PSD de Olt Paul Stănescu: „Continuăm politicile pentru o societate mult mai echitabilă”

 • MINIM 3 (TREI) MASURI URGENTE, DLE SECRETAR GENERAL:
  1. REDUCEREA IMPOZITARII MUNCII! (cu min 10%).
  2. CRESTEREA VALORII PUNCTULUI DE PENSIE ACTUAL CU MIN 10%!
  3. REDUCEREA NUMARULUI DE AGENTII CU MIN. 20% SI A PERSONALULUI, IN MOD CORESPUNZATOR!
  PSD….AVETI ,,COJONES,,? SA VA VEDEM ACUM..NU MAINE!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<