23.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident grav pe DN 64, la Piatra Olt. Băută fiind, o șoferiță s-a răsturnat cu mașina pe carosabil

- Advertisement -

Accident de circulație, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 22:45, pe Drumul Național 64, în orașul Piatra Olt. Un autoturism s-a răsturnat pe carosabil, iar șoferița acestuia, rănită fiind, a ajuns la spital.

Sesizați prin apelul de urgență 112, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt s-au deplasat la fața locului pentru cercetări.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că la intrarea în orașul Piatra Olt dinspre comuna Găneasa, pe Drumul Național 64, un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 47 de ani, din orașul Piatra Olt, s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma evenimentului, femeia a necesitat ingrijiri medicale fiind trasportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Aceasta a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Surse din Poliție spun că șoferița ar fi pierdut controlul direcției de mers din cauza carosabilului umed, răsturnându-se pe drum, un factor fiind și faptul că aceasta era într-o stare avansată de ebrietate.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți