4.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident între Slatina și Brebeni. Două autoturisme s-au lovit, iar trei femei au ajuns la spital

- Advertisement -

Un accident de circulație s-a produs luni după-amiază, în jurul orei 16:40, pe Drumul Județean 546, între localitățile Slatina și Brebeni. Două autoturisme s-au izbit violent, iar în urma impactului unul dintre ele a ajuns pe un câmp din apropierea părții carosabile, cele trei persoane aflate în acesta fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii Biroului Rutier Slatina au acționat pentru cercetări la fața locului în urma unui apel primit la 112.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din comuna Coteana, a intrat în coliziune cu un autoturism oprit pe marginea din partea dreaptă a drumului, pe acceași direcție de mers, condus de o tânără de 25 de ani, din comuna Crâmpoia, în care se mai aflau alte două femei, în vârstă de 44, respectiv 70 de ani. În urma coliziunii, autoturismul în care se aflau cele trei persoane a fost împins în afara părții carosabile, pe câmp. Cele trei femei au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Surse din anchetă spun că mașina condusă de tânăra de 25 de ani, din Crâmpoia, s-a defectat și a tras autoturismul pe marginea drumului, din spate venind cel condus de tânărul de 28 de ani, din Coteana, care nu a păstrat distanța regulamentară în mers și l-a acroșat în laterala stânga spate, proiectându-l apoi pe câmp. Cele trei femei din mașina ajunsă pe câmp erau rude, respectiv fiică, mamă și bunică, au fost transportate la spital, cu diagnosticele traumatism cranio-cerebral minor, contuzie umăr drept și traumatism toracic, niciuna nerămânând internate.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii rutieri au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți