19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Oprescu despre desfășurarea Programului „Anghel Saligny” în Olt: „Sunt 157 de proiecte ce ne-au intrat, 95 sunt pentru drum și asfalt, diferența, pe apă și canal”

- Advertisement -

Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, spune că este mulțumit de fondurile obținute de județ prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, iar 157 de proiecte vor primi bani pentru a fi realizate.

Oltul este un județ care se află pe locul secund în România ca și sume alocate, spune șeful forului județean.

„Mai bine de atât nu se putea… Este adevărat că, și cu aceste lucrări, județul Olt nu termină cu problemele de infrastructură pe care le are. Dacă ne uităm pe alocările naționale, vedem că, în urma criteriilor luate în calcul de Guvernul României, județul Olt se află pe locul doi pe țară ca și sume alocate. Este vorba despre un miliard 600 de milioane de lei noi. Sunt 157 de proiecte ce ne-au intrat, 95 sunt pentru drum și asfalt, diferența, pe apă și canal. Sunt proiecte foarte importante pentru localitățile ce le au depus. Și CJ Olt are trei proiecte de drumuri ce însumează aproximativ 40 de kilometri ce vor fi reabilitați”, a declarat Marius Oprescu.

Trei proiecte importante, depuse de CJ Olt, ce vor primi finanțare prin Programul „Anghel Saligny”

Modernizare Drum Județean (DJ) 643 Bobu – Voineasa – Balș, în valoare de peste 94 milioane de lei;

Modernizare DJ 546 C, Potcoava – Perieți;

Modernizare DJ 703 C, comuna Cungrea – Verguleasa (sat Poganu), a cărui valoare este de peste 34 milioane de lei.

Sursă foto: Arhivă (Generală)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți