14.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

„Istanbul Street Food”, un festival în premieră la Slatina

- Advertisement -

Primul week-end din luna august va fi unul plin de evenimente în premieră, în municipiul Slatina. Parcul Tineretului nu doar că va găzdui „Slatina Summer Film”, în cadrul căruia vor avea loc mai multe proiecții de film în aer liber, aici va avea loc și festivalul gastronomic „Istanbul Street Food”.

Organizatorii îi invită astfel pe slătineni, și nu doar pe ei, în zilele de 5, 6 și 7 august să ia parte la trei zile de distracție, cu experiențe gastronomice de senzație, muzică bună și o atmofereră relaxantă.

„Vă invităm în Parcul Tineretului din Slatina să fim cu toții împreună și să ne simțim ca-n vacanță în inima orașului. Intrarea e liberă, doar pe bază de zâmbete și chef de viață”, spun organizatorii.

Evenimentul se va desfășura vineri, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 12:00 – 23:00, iar pe lângă deliciile turcești, în cadrul festivalului vor putea fi cumpărate și preparate gătite cu fructe de mare.

Astfel, comercianții vor pregăti chiar în fața cumpărătorilor Adana Kebap, Baklavale, Siș Kebap, Turkish delight, Çöp Șiș, Urfa Kebap, Tentacule de caracatiță, Cotlet de berbecuț, Homari cu sos olandez, Gozleme, Pui de baltă, Înghețată turcească, Rapane, Lipie turcească, Paella Espana. Totodată, la vânzare vor mai fi Baklavale cu sirop din lapte unic în România cu fistic, nucă, migdale, caimac, ciocolată, vișine și multe, multe altele, peste 50 de sortimente de Turkish Delight, Market turcesc, Kunefe, Katmer, Renumitele plăcinte turcești și Su Boregi.

Sursă foto: Istanbul Street Food Festival (Pagină Facebook)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți