10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Peste 50 de conducători auto, testați de polițiști cu aparatele alcooltest și drug test într-o singură noapte. Acțiunea a avut loc în Slatina

- Advertisement -

Polițiștii din municipiul Slatina, împreună cu laboratorul mobil de siguranță rutieră din cadrul Serviciului Rutier Olt, au desfășurat în noaptea de vineri spre sâmbătă mai multe activități în Slatina, scopul acestora fiind prevenirea și combaterea faptelor antisociale, consumului și a traficului de droguri, precum și prevenirea și combaterea consumului de alcool sau de substanțe psihoactive la volan. Polițiștii rutieri au testat, astfel, cu aparatele etilotest și drug test, peste 50 de conducători auto, nefiind rezultate teste pozitive.

„Polițiștii rutieri i-au mai informat pe șoferi cu privire la consecințele consumului de alcool sau de substanțe psihoactive la volan și le-au recomandat să respecte regulile de circulație și să adopte o conduită preventivă în mers”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În aceeași noapte, polițiștii de ordine publică și de investigații criminale s-au deplasat pe stradă și în zona barurilor și a societăților cu profil de săli de jocuri de noroc, din municipiul Slatina, unde au legitimat peste 70 de persoane.

Oamenii legii le-au recomandat persoanelor legitimate să respecte normele de conviețuire socială, să nu deranjeze ordinea și liniștea publică și să aibă grijă de bunurile personale.

Astfel de activități vor continua și în perioada următoare, iar polițiștii reamintesc faptul că principalul scop al lor este acela de a asigura un climat corespunzător de ordine și siguranță publică pentru toți cetățenii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți