6.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

TIR încărcat cu paleți cu ață s-a răsturnat în curtea unei case din Movileni. Rănit fiind, șoferul a ajuns la spital

- Advertisement -

Accident de circulație luni seara, în jurul orei 20:50, pe Drumul Județean 546 B, în comuna olteană Movileni. Un TIR încărcat cu paleți cu ață s-a răsturnat și a ajuns în curtea unei gospodării din localitate, pentru cercetări, la fața locului, deplasându-se polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Potcoava.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din comuna Poiana Mare, județul Dolj, care, din cauze ce urmează a fi stabilite, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un gard, răsturnându-se”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Conducătorul auto era singur în vehicul și le-ar fi spus polițistilor că evenimentul s-ar fi petrecut la scurt timp după ce a apărut o defecțiune la sistemul de frânare.

Sursă foto: Amator

În urma accidentului, doljeanul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la o unitate spitalicească.

Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, au fost cei care au intervenit pentru a scoate victima din TIR.

„În accident a fost implicat un autocamion, încărcat cu paleți cu ață, în care se afla doar șoferul. Bărbatul a fost preluat de echipajul SMURD, cu traumatism de umăr și transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina. TIR-ul este răsturnat într-o gospodărie, fără alte victime. Nu sunt scurgeri de carburant”, spune Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Conducătorul vehicului a fost testat de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți