22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Ateliere de creație pentru copii și adulți, în cadrul acțiunii „O zi de vară la muzeu” desfășurată de Muzeul Județean Olt

- Advertisement -

Sub titulatura „O zi de vară la muzeu”, Muzeul Județean Olt găzduiește de la începutul acestei săptămâni ateliere de creație, adresate atât copiilor, cât și adulților.

Reprezentanții instituției culturale spun că, pentru relatii și înscriere, în funcție de opțiunea pe care o au, doritorii pot apela persoanele care se ocupă de coordonarea activităților, respectiv de atelierele de modelaj, pictură și desen și caligrafie, confecționat păpuși din materiale teztile sau cusut tradițional.

Pentru atelierul de modelaj în lut de la Casa Muzeu „Gunka și Spiru Vergulescu” trebuie contactat muzeograful Lucian Truță, la telefon: 0748.207.667; pentru atelierul de pictură și desen al dr. Iohana Brătoi, șef Serviciu Conservare-Restaurare din cadrul muzeului, la telefon: 0747.427.513; pentru atelierele de caligrafie, de confecționat păpuși din materiale textile sau cusut tradițional al dr. Claudia Balaș, șef Secție Etnografie, la telefon: 0727.749.995.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți