10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Doi ofițeri și 29 de subofițeri jandarmi, avansați în gradul următor

- Advertisement -

An de an, ziua de 1 august reprezintă pentru jandarmi o zi de împlinire și recunoaștere a meritelor militare. Concret, este ziua care aduce avansări în gradul următor, la termen. De aceea, prilej de bucurie a fost și pentru 31 de jandarmi, dintre care doi ofițeri și 29 de subofițeri, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.

„31 de cadre militare – doi ofițeri și 29 de subofițeri, care au îndeplinit sau îndeplinesc stagiul minim în grad, în cursul anului 2022, precum și condițiile prevăzute de Legea 80 din 1995 privind statutul cadrelor militare cu modificările și completările ulterioare, au fost avansate în gradul următor”, au declarat reprezentanții Jandarmeriei Olt.

Noile grade au fost înmânate oamenilor legii de colonelul Emanuel Botan, inspector șef al IJJ Olt, care în cadrul evenimentului festiv a ținut să-i felicite pentru modul în care și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu.

„Felicitări tuturor jandarmilor care au fost înaintați în gradul următor și succes în îndeplinirea misiunilor ce vor urma!”, a spus comandantul Jandarmeriei Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți