CAO a finalizat lucrările la rețeaua de aducțiune Trufinești din orașul Potcoava. Muncitorii intervin pe strada Fălcoieni Deal

Compania de Apă Olt a transmis miercuri, 3 august, că lucrările la rețeaua de aducțiune Trufinești, pe o distanță de 1,4 kilometri, au fost finalizate, la fel ca și extinderea rețelei de alimentare cu apă de pe strada Șoimului, din orașul Potcoava. Însă, echipele de muncitori continuă investițiile pe o altă stradă din localitate.

„Acum se lucrează la extinderea rețelei de alimentare cu apă pe strada Fălcoieni Deal, unde se construiesc și două cămine și o rețea de nouă hidranți”, arată CAO.

Potrivit aceleiași surse, investițiile pe care Compania de Apă Olt le face în orașul Potcoava fac parte din proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014 – 2020”.

Aproape 29,5 milioane de lei este suma alocată pentru investițiile ce au loc aici.

„Compania de Apă Olt investește, în orașul Potcoava, aproximativ 29,5 milioane lei. Rețeaua de apă se extinde pe 2,6 de kilometri, rețeaua de canalizare pe 2,4 kilometri, iar rețeaua de aducțiune Trufinești cu 1,4 kilometri”, mai precizează reprezentanții instituției.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<