Descinderi în localitățile Potcoava și Valea Mare, într-un dosar de evaziune fiscală

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalități Economice Dâmbovița, sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice, au efectuat joi 20 de percheziții domiciliare, în județele Dâmbovița, Argeș, Teleorman, Olt și în municipiul București. Anchetatorii au descins la sediile unor societăți comerciale și la domiciliile unor persoane care ar fi atestat în fals că ar fi livrat mărfuri.

Surse din Inspectoratul de Poliție Județean Olt spun că trei din totalul perchezițiilor au avut loc în județul nostru, două fiind în orașul Potcoava și una în comuna Valea Mare.

„Reprezentantul unei societăți din orașul Găești este bănuit că ar fi înregistrat în evidența contabilă achiziții fictive de deșeuri feroase, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind de 9.286.354 de lei”, transmit reprezentanții Poliției Române despre această cauză.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Argeș, Teleorman și Olt, jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, precum și al efectivelor din cadrul Gărzii de Mediu Dâmbovița.

Polițiștii continuă cercetările în dosarul penal, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, fiind efectuate cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, măsurile legale urmând a fi dispuse după administrarea mijloacelor de probă necesare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<