Senatorul liberal Voiculescu: „Producția de grâu de anul acesta acoperă consumul intern și va exista disponibilitate şi pentru export”

Liviu Voiculescu, senator și președinte al PNL Olt, declară că „Guvernul României sprijină fermierii și susține procesarea producției interne!”.

„În acest sens, pentru a încuraja fermierii români să prelucreze în țară produsele agricole, se va acorda o primă de 10%, în plafon de 200 de milioane de euro. Producția de grâu de anul acesta acoperă consumul intern și va exista disponibilitate şi pentru export”, spune liberalul oltean.

Senatorul Liviu Voiculescu mai declară că, în perioada imediat următoare, va fi inițiat un nou set de măsuri pentru fermierii ale căror recolte sunt afectate de secetă.

„Pe lângă acestea, în următorii ani vor fi investiți 1,5 miliarde de euro prin Programul național de reabilitare a infrastructurii de irigații”, a subliniat parlamentarul de Olt.

Un comentariu la „Senatorul liberal Voiculescu: „Producția de grâu de anul acesta acoperă consumul intern și va exista disponibilitate şi pentru export”

  • Iti place graul fiert, dle senator ,,Mamba,,?
    Cata nerusinare sa ai sa vorbesti despre export cand se prevede O MARE CRIZA ALIMENTARA?
    Dar habarnismul domniei tale este providential : cel mai bine te pricepi la jocuri de noroc (pancanele) si la stat…pe plaja in Spania! Cu ciracii tai de la OLT, Tavi si Alin…..Rusine, dle senator!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<