3.1 C
Slatina
miercuri,29 noiembrie,2023

Ultimele Articole

Trei autoturisme implicate într-un accident la Colonești. Traficul rutier este blocat pe sensul de mers Pitești spre Craiova

- Advertisement -
Accident de circulație, joi dimineața, pe Drumul Național 65 – European 574, în comuna Colonești. Trei autoturisme au fost implicate într-o coliziune, iar în urma impactului s-a blocat traficul rutier în zonă, pe sensul de mers Pitești spre Craiova.
„În aceste momente, traficul rutier pe Drumul Național 65 – European 574, în comuna Colonești este blocat, pe sensul de mers Pitești către Craiova, din cauza unui eveniment rutier în care au fost implicate trei autoturisme”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în jurul orei 08:40.
Sursa citată mai spune că polițiștii Serviciului Rutier Olt s-au deplasat la fața locului pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului.
Reprezentantul Poliției Olt a adăugat că traficul a început să se desfășoare în condiții normale după ora 09:50.

Cum s-a petrecut accidentul

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 08:20 a zilei de joi, iar în zona producerii accidentului, comuna Colonești, s-au deplasat polițiștii de la Serviciul Rutier Olt.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat că un autoturism, ce se deplasa pe direcția Pitești către Craiova, condus de un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din județul Argeș, întrucât nu a păstrat distanța corespunzătoare față de vehiculul din fața sa, a intrat în coliziune cu acesta, care era condus de un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din județul Ialomița, și care a ricoșat într-un alt autoturism ce se afla în fața sa, condus de un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din județul Buzău. În urma evenimentului, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale”, a spus Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului, fiind eliberate autorizații de reparație pentru cele trei autoturisme implicate în eveniment.

De asemenea, tânărul de 22 de ani a fost amendat cu 580 de lei și trei puncte de penalizare.

Sursă foto: Amator
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți