10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un bucureștean a murit într-un accident produs între Radomirești și Mihăești. Mașina sa a intrat în coliziune frontală cu un TIR

- Advertisement -

Accident de circulație grav în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 02:50, pe Drumul Național 6 – European 70, între localitățile Radomirești și Mihăești. Un autoturism a ajuns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un TIR, iar în urma coliziunii violente șoferul mașinii, un bucureștean de 66 de ani, pierzându-și viața.

Polițiștii rutieri din cadrul Compartimentului Rutier Drăgănești Olt s-au deplasat la fața locului pentru a face cercetări și a stabili împrejurările în care evenimentul s-a produs.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în accident, a fost implicat un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din municipiul București, care, din cauze ce urmează a fi stabilite, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare, intrând în colizune cu un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din comuna Breasta, județul Dolj. În urma evenimentului rutier, bărbatul, în vârstă de 66 de ani, a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei”, a declarat Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Conducătorul auto al TIR-ului a fost testat de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit dosar penal, în cauză fiind efectuate cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Sursă foto: Generală – Internet

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți