8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Aproape 1.500 de persoane au participat la festivalurile Summer Film și Istanbul Street Food de la Slatina, în prima seară

- Advertisement -

Festival Summer Film și Istanbul Street Food sunt cele două evenimente găzduite, în acest sfârșit de săptămână, de Parcul Tineretului, din municipiul Slatina, iar în prima seară s-au bucurat de prezența a aproximativ 1.500 de persoane. Cele două festivaluri s-au bucurat și de oaspeți de seamă, printre acestea fiind autorități locale și județene.

Deputații Marius Iancu, Emil Albotă, subprefectul de Olt Cosmin Floreanu, Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, Ionuț Ivan, vicepreședintele aceleiași instituții administrative, dar și Emil Moț, primarul municipiului Slatina, împreună cu soția și cei trei băieți ai săi, au ținut să ia parte la evenimentele, organizate în premieră.

Pe lângă aceștia, locurile special amenajate pentru a servi preparate din fructe de mare, precum și cele cu delicii turcești, inclusiv dulciuri, și alte produse culinare, au fost luate cu asalt de persoanele dornice să servească ceva exotic și gustos.

La fel și locul amenajat pentru a vedea un film bun, „Casablanca”, a devenit neîncăpător, spațiul din fața scenei unde un DJ a făcut atmosferă și a cântat Trupa One fiind și el ocupat de sute de spectatori.

Polițiștii și jandarmii olteni au fost și ei prezenți la festival, pentru a asigura ordinea și liniștea publică, în prima seară nefiind înregistrate evenimente neplăcute.

Evenimentele vor continua inclusiv sâmbătă și duminică, iar la prima ediție a Istanbul Street Food Festival comercianții vor pregăti în intervalul orar 12:00 – 23:00, chiar în fața cumpărătorilor, delicii turcești și preparate gătite cu fructe de mare – Adana Kebap, Baklavale, Siș Kebap, Turkish delight, Çöp Șiș, Urfa Kebap, Tentacule de caracatiță, Cotlet de berbecuț, Homari cu sos olandez, Gozleme, Pui de baltă, Înghețată turcească, Rapane, Lipie turcească, Paella Espana.

Totodată, la vânzare vor mai fi Baklavale cu sirop din lapte unic în România cu fistic, nucă, migdale, caimac, ciocolată, vișine și multe, multe altele, peste 50 de sortimente de Turkish Delight, Market turcesc, Kunefe, Katmer, renumitele plăcinte turcești și Su Boregi.

Care este programul Festival Summer Film sâmbătă și duminică

Sâmbătă, 6 august

între orele 19:00 – 21:30 Live DJ Set

în intervalul orar 21:00 – 22:30 proiecție film „BD la munte și la mare”

între orele 21:30 – 22:30 concert Trupa Overbeat

Duminică, 7 august

între orele 19:00 – 21:30 Live DJ Set

în intervalul orar 21:00 – 22:30 proiecție film „Dune”

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți