Deputatul Adrian Chesnoiu: „Românii preferă să cumpere produse proaspete din piețe”

„Mă bucur să văd că românii preferă să cumpere produse proaspete din piețe”, asta a declarat Adrian Chesnoiu, deputat PSD de Olt și fost ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, care sâmbătă, 6 august, a fost în Piața Agroalimentară din parcarea Consiliului Județean Olt, pentru a cumpără marfă românească de la producătorii autohtoni olteni.

Spusele parlamentarului oltean vin după un sondaj de opinie din care reiese că aproape 40% dintre respondenți au spus că merg la piață pentru a cumpăra fructe și legume, iar peste 16% merg și iau marfă de la producătorii locali.

„Aflăm din presă rezultatele unui sondaj: aproape 40% dintre intervievați merg la piață pentru fructe și legume, iar 16,6% apelează la micii producători locali. Am avut inspirație când am făcut apel la administrațiile publice locale să susțină organizarea de piețe volante. Sunt mândru că noi, românii, alegem să susținem producătorii locali care trudesc din greu pentru a ne oferi produse proaspete și de calitate”, a declarat deputatul PSD Chesnoiu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<