14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Bătaie între doi bărbați, într-un bar din orașul Piatra Olt. Unul a fost reținut

- Advertisement -

Un bărbat de 49 de ani, din orașul Piatra Olt, a fost bătut de un alt bărbat de 66 de ani, din aceeași localitate, într-un bar, acesta din urmă fiind reținut duminică, iar acuzația care i se aduce este de lovire sau alte violențe. Scandalul între cei doi a fost unul spontan și a izbucnit pe fondul consumului spontan, ambii lovindu-se cu sticle sparte, victima având de suferit mai multe tăieturi la nivelul mâinilor.  

Fapta a avut loc în cursul zilei de vineri, 5 august.

„La data de 7 august, polițiștii Poliției Orașului Piatra-Olt, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au reținut un bărbat bănuit de lovire sau alte violențe. În fapt, la data de 5 august, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, la un local public din orașul Piatra Olt, ar avea loc un conflict între două persoane. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției orașului Piatra Olt. Din primele verificări, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din orașul Piatra Olt, ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat, în vârstă de 49 de ani, din aceeași localitate”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

În urma scandalului, bărbatul de 49 de ani a suferit răni multiple și a necesitat îngrijiri medicale amănunțite, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Polițiștii au întocmit pe numele bătăușului dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuni de lovirea sau alte violențe, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale. În urma probatoriului administrat și sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele bărbatului de 66 de ani, a fost emisă duminică, 7 august, o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Bărbatul de 66 de ani, din Piatra Olt, a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Olt, urmând ca luni, 8 august, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș cu propuneri legale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți