Copilă de 13 ani, din Slatina, lovită pe o trecere de pietoni din municipiu

Accident de circulație duminică, în jurul orei 11:20, pe strada Ecaterina Teodoroiu, din municipiul Slatina. O fetiță de 13 ani, din localitate, a fost lovită de un autoturism condus de un slătinean de 34 de ani, chiar pe trecerea de pietoni din zona Casei de Cultură a Tineretului, în urma apelului la 112, pentru cercetări la fața locului, deplasându-se polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

Copila a ajuns la spital după ce a fost acroșată de mașină.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 34 ani, din municipiul Slatina și un pieton, respectiv o minoră, în vârstă de 13 ani, din aceeași localitate. În urma evenimentului, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Conducătorul auto a fost testat de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursă foto: Generală

Un comentariu la „Copilă de 13 ani, din Slatina, lovită pe o trecere de pietoni din municipiu

  • Mârlani din poliție si administrație nu înțeleg că la fiecare trecere de pietoni nesemaforizată să pună speed bumper, preferăm să avem accidente de genul asta aproape în fiecare lună . Cel puțin acolo unde se întâmplă accidente de genl , cum ar fi pe altileriei două accidente în aproximativ 3 luni nu s-a întâmpat aproape nimic zic aproape că au colorat pe jos cu roșu irelevant cine nu este atent la trecere nu va fi nici dacă e colorat pe jos cu roșu , cea după cireașov acolo unde ginerele lui Comănescu a omorât pe trecere un om sa întâmplat ceva ? da au colorat cu roșu , cea de la kaufland de jos la fel accident pe trecere ce au făcut au colorat pe jos isteți nu , cea de la kaufland de la steua pe asta au desfințato dar pun pariu că nu accidentele de acolo a fost motivul principal . CityMenegerul asta a mai desfințat din trecerile de pietoni amplasate aiurea dar nu duce treaba până la cap optimizânt pe cele rămase unele dintre ele semaforizându-le bună treabă iar la celălalte să pună speed bumpere exemplu cea de pe tunari unde a fost omorât un puiț de om pe trecere sa amplasat un bumper de asta pe cealaltă parte nu a mai amplasat de ce ? nu știm probabil că vreunul cu capul mai mare s-au chiar citymenegerul a gândit pe partea cealaltă nu s-a întâmplat nimic deci nu punemm nimic , de curând au tras niște linii de avertizare bune și alea nar nu sunt eficiente că trec peste ele ca și cum nu sunt , vor să facă economie de bumpăre că nu înțeleg nu sunt o avere dar sunt foarte eficiente poate că încetinește traficul un pic dar este irelevant în comparație cu viața unui om .

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<