12.3 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Copilă de 13 ani, din Slatina, lovită pe o trecere de pietoni din municipiu

- Advertisement -

Accident de circulație duminică, în jurul orei 11:20, pe strada Ecaterina Teodoroiu, din municipiul Slatina. O fetiță de 13 ani, din localitate, a fost lovită de un autoturism condus de un slătinean de 34 de ani, chiar pe trecerea de pietoni din zona Casei de Cultură a Tineretului, în urma apelului la 112, pentru cercetări la fața locului, deplasându-se polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

Copila a ajuns la spital după ce a fost acroșată de mașină.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 34 ani, din municipiul Slatina și un pieton, respectiv o minoră, în vârstă de 13 ani, din aceeași localitate. În urma evenimentului, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Conducătorul auto a fost testat de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursă foto: Generală

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți