10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Premieră. Turneu de șah la Slatina, la sfârșitul lunii august

- Advertisement -

Biblioteca Județeană Olt „Ion Minulescu”, sub patronajul Consiliului Județean Olt și în colaborare cu Asociația Clubul de Șah Gen.Olt.Slatina și societatea Prysmian Cabluri și Sisteme SA, organizează Turneul de șah al Slatinei. Evenimentul sportiv are loc în premieră la Slatina, la sfârșitul lunii august, în zilele de 27 și 28.

Cei mai buni copii și adulți la sportul minții vor primi la finalul competiției de șah premii în bani.

„Șahiști din toate colțurile țării se vor reuni, la Slatina, în cadrul Turneului de șah, prima ediție, și adună la start concurenți atât copii, cât și adulți, iubitori ai sportului minții. Arbitrul principal al turneului este Emil Deliman, iar locul de desfășurare este sediul Bibliotecii Județene Olt „Ion Minulescu”. Câștigătorii vor primi premii în bani”, spun reprezentanții bibliotecii slătinene.

Turneul de șah este împărțit pe două categorii, respectiv: Turneu A-Open General 5 runde, la care pot participa seniori și juniori cu vârsta peste 14 ani, legitimați și nelegitimați; Turneu B-Open Juniori 5 runde, la care pot participa juniori cu vârsta sub 14 ani, legitimați și nelegitimați.

Înscrierile pentru concursul de șah clasic pentru sportivii legitimați și nelegitimați, seniori și juniori, încep de săptămâna aceasta și se fac la numărul de telefon 0752.541.222 – Dumitru Barbărasă.

Pentru mai multe detalii, cei interesați pot consulta invitația de pe adresa de Internet www.bibliotecaslatina.ro sau pe pagina de Facebook a instituției culturale.

 

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți