15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Marian Medregoniu și Zorina Bălan cântă la Zilele comunei Fărcașele, de la sfârșit de săptămână

- Advertisement -

Locuitorii comunei Fărcașele se pregătesc de două zile de spectacole artistice în care vor evolua soliști vocali renumiți, dar și ansambluri de folclorice de călușari și dansuri populare. Primăria și Consiliul Local, în frunte cu edilul Viorel Leon Vladu, organizează Zilele comunei sâmbătă, 13 august, și duminică, 14 august, Baza sportivă din satul Fărcașu de Jos al localității fiind locul în care este amplasată scena pe care vor susține, începând cu ora 17:00, frumosul program artistic îndrăgiți interpreți de muzică populară și ansamblurile. Cap de afiș sunt Marian Medregoniu (foto) și Zorina Bălan.

Cei doi artiști, alături de Constantin Lătărețu, Marius Zaharia, Alina Stănuț și Marius Petrache, vor cânta sâmbătă, iar duminică în fața publicului spectator vor evolua ansamblurile folclorice „Doina Fărcașelor” din Fărcașele, „Romanați” din Caracal, „Colelia” din Vâlcele, „Ghiocelul” din Cezieni, clasa de dans Fărcașele și solistul instrumentist Andrei Anghelescu, în cele două zile de spectacol acompaniamentyul muzical fiind asigurat de Marius Zaharia Band.

Bineînțeles că din peisajul petrecerii câmpenești nu vior lipsi grătarele pe care vor sfârâi micii, berea, tarabele cu chilipiruri și produse dulci, precum și parcul de distracții destinat copiilor.

Zilele comunei Fărcașele se vor încheia pe 14 august, undeva târziu în noapte.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți