3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Deputatul PSD de Olt Albotă – 28 de propuneri legislative inițiate, din care șapte promulgate legi

- Advertisement -

Emil Florin Albotă este parlamentar PSD de Olt de la sfârșitul lunii decembrie a anului 2020 și face este membru al Comisiei pentru transporturi și infrastructură. Totodată, deputatul social democrat face parte din Grupuri de prietenie cu Parlamentele altor state precum Republica Slovacă, Republica Slovenia și Irlanda. Iar până la această dată activitatea sa parlamentară este una bogată, având 28 de propuneri legislative inițiate, din care șapte promulgate legi.

Din activitatea acestuia ca și deputat PSD de Olt mai putem aminti cele trei luări de cuvânt în cadrul ședințelor din plenul Parlamentului, din care una a fost declarație politică, patru declarații politice depuse în scris, patru întrebări și interpelări, dar și cinci moțiuni.

Iar dintre cele 28 de inițiative, printre cele mai recente se numără: Proiect de lege pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân; Propunere legislativă pentru modificarea şi completarea Legii cooperaţiei agricole 566/2004; Propunere legislativă pentru modificarea şi completarea Legii 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice; Propunere legislativă pentru modificarea şi completarea Legii 217/2016 privind diminuarea risipei alimentare; Propunere legislativă pentru prevenirea şi combaterea cancerului; Propunere legislativă pentru completarea şi modificarea Legii nr.263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți