14.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Senatorul PNL de Olt Liviu Voiculescu: „Maximum 2.200 de IMM-uri românești pot fi finanțate prin PNRR, în ordinea înscrierilor, cu sume de până la 17.000 de euro fiecare”

- Advertisement -

Liviu Voiculescu, senator și președinte al Filialei Olt a Partidului Național Liberal, susține că ️microintreprinderile și firmele mici și mijlocii din România rămân o preocupare constantă a Guvernului. Parlamentarul oltean spune că „maximum 2.200 de IMM-uri românești pot fi finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), în ordinea înscrierilor, cu sume de până la 17.000 de euro fiecare”.

„Printr-o nouă schemă de ajutoare de minimis, lansată prin Planul Național de Redresare și Reziliență, 34 de milioane de euro sunt disponibile pentru finanțarea de cursuri IT pentru propriii angajați. Maximum 2.200 de IMM-uri românești pot fi finanțate, în ordinea înscrierilor, cu sume de până la 17.000 de euro fiecare”, a declarat Voiculescu.

Senatorul PNL de Olt mai spune că „un criteriu important luat în calcul pentru obținerea sumei este numărul de angajați pe care firma care solicită finanțarea îl are prevăzut pentru instruire în domeniul IT”.

Perioada de implementare a programului este prevăzută pentru noiembrie 2022 – decembrie 2025.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți