Un copil de 15 ani, din comuna doljeană Ghidici, aflat la volanul unui autoturism, oprit cu focuri de armă

Un băiat de 15 ani, originar din comuna Ghidici, județul Dolj, este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, fiind oprit de poliţişti, în trafic, cu focuri de armă. Mai precis, pe un câmp, după ce polițiștii l-au urmărit pe mai multe străzi ale localității.

Fapta a avut loc în după-amiaza zilei de marți, la ora 18:45.

„Polițiști din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe Drumul Național 55 A, în comuna Ghidici. Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalele polițiștilor s-a procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi din localitate, iar ulterior pe un câmp din extravilanul acesteia, unde, după aproximativ șapte kilometri, conducătorul auto şi pasagerul au abandonat autoturismul și au fugit. Aceştia au refuzat să se oprească la somațiile polițiștilor ocazie cu care au fost executate două focuri de avertisment în plan vertical, conducătorul auto fiind prins și imobilizat. În urma legitimării celor doi s-a stabilit că la volanul autoturismului s-a aflat un minor de 15 ani, din comuna Ghidici, care nu posedă permis de conducere, în maşină cu el aflându-se şi un tânăr de 20 de ani, din aceeaşi localitate, în calitate de pasager”, au precizat reprezentanții Poliției Dolj.

Sursa citată mai spune că pe numele minorului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, iar în urma folosirii armamentului din dotare de polițiști nu au rezultat victime omenești sau distrugeri de bunuri.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<