Peste 500 de jandarmi din județ, participă la misiuni în acest sfârșit de săptămână

Sărbătoarea creștin ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului” de luni, 15 august, face ca acest sfârșit de săptămână să fie unul prin de evenimente cultural artistice, dar și religioase. Acesta este și motivul pentru care Jandarmeria Olt a suplimentat efectivele pentru a preveni și combate faptele antisociale, a crește siguranța participanților la aceste manifestări și pentru a asigura intervențiile în cazul solicitărilor imediate. Peste 500 de jandarmi vor fi la datorie în aceste zile.   

„În intervalul 13 – 16 august, vor fi mobilizați peste 500 de jandarmi olteni, în vederea asigurării măsurilor de ordine și siguranță publică, pază și protecție instituțională și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, astfel ca toate evenimentele organizate să se desfășoare în condiții de siguranță. Jandarmii vor fi prezenți pentru a asigura ordinea publică cu ocazia desfăşurării manifestărilor cultural – artistice și religioase, la care se preconizează participarea unui număr mare de persoane în comunele Priseaca, Cungrea, Cârlogani, Fărcașele, Bărăști, Radomirești, Pârșcoveni, Găvănești, Scărișoara, Vădăstrița și la Mănăstirea Brâncoveni cu ocazia sărbătorii «Sfinților Martiri Brâncoveni»”, a declarat Simona Floricel, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.

În alte trei localități din Olt, jandarmii din județ îi vor avea în sprijin pe colegii lor de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova. Împreună vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la manifestările cultural artistice din comunele Coteana, Osica de Jos și Iancu Jianu.

Pentru desfășurarea în condiții de ordine și siguranță publică a meciului de fotbal din data de 15 august, disputat pe Stadionul „1 Mai”, din municipiul Slatina, începând cu ora 12:30, între echipele CSM Slatina și CSA Steaua, Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova va lua măsuri pentru deplasarea în condiţii de siguranţă a suporterilor la și de la stadion, precum şi pe timpul desfășurării meciului de fotbal, aflându-se în imediata apropiere a stadionului.

„Îi asigurăm pe membrii comunității noastre că vom fi la datorie pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică și pentru a preîntâmpina orice alte fapte care să pună în pericol siguranța cetățenilor”, a adăugat reprezentantul IJJ.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<