6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Coliziune violentă între o motocicletă și o mașină, la Negreni. Două persoane, transportate la spital

- Advertisement -

Un motociclist și o femeie, pasageră pe motorul condus de acesta, au ajuns la Spitalul Slatina, în urma unui accident de circulație în care au fost implicate o motocicletă și un autoturism și care s-a produs pe Drumul Național 65 – European 574, în satul Negreni al orașului Scornicești.

Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 19:50 a zilei de duminică, 14 august, la fața locului, pentru cercetări, deplasându-se polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

„Din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment au fost implicate un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din orașul Scornicești și o motocicletă, condusă de un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din municipiul București. În urma coliziunii, conducătorul motocicletei și o femeie, pasageră pe aceasta, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Judțean Olt.

Sursă foto: Amator

Surse din anchetă spun că accidentul s-ar fi produs din cauza șoferului mașinii care nu a acordat prioritate de trecere motocicletei, vehiculul din urmă intrând în aceasta.

Atât conducătorul auto, cât și motociclistul, au fost testați de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, iar în ambele situații rezultatele au fost negative.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți