2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Niculina Stoican, Mariana Ionescu Căpitănescu, Olguța Berbec și Remus Novac, printre artiștii ce cântă de Sfânta Maria la Scărișoara

- Advertisement -

Primăria și Consiliul Local Scărișoara, în frunte cu edilul Dan Iacob, se pregătesc de sărbătoare, având în vedere că luni, 15 august, pe terenul de sport din centrul localității are loc Ziua comunei. Autoritățile locale au pregătit multe surprize pentru scărișoreni de Sfânta Maria Mare, printre acestea fiind și spectacolul folcloric extraordinar, care îi va avea ca și cap de afiș pe îndrăgiții interpreți de muzică populară Niculina Stoican, Mariana Ionescu Căpitănescu, Olguța Berbec și Remus Novac.

Pentru locuitorii comunei, și nu doar pentru ei, pe scena special amenajată aici vor mai cânta Dorina Mete, Costel David, Ștefan Minulescu, Cristina Diaconeasa și Ronna Riva, sonorizarea evenimentului fiind asigurată de Ștefan și Florin Mete, iar director artistic este Music Show – Costel David.

De la petrecerea câmpenească din Scărișoara, care va începe la ora 17:00, nu vor lipsi, bineînțeles, micii, berea și nici tarabele cu dulciuri sau chilipiruri. Administrația locală a pregătit și un parc de distracții pentru copii.

Tot evenimentul cultural artistic este programat a se încheia cu mult după lăsatul serii, cu un superb foc de artificii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți