8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Adolescent de 17 ani, din Caracal, căutat de polițiști după ce a dispărut de la Centrul Social

- Advertisement -

UPDATE: În cursul zilei de luni, 15 august, minorul a revenit la Centrul Social din Caracal și a precizat că pe perioada cât a lipsit s-a aflat la domiciliul bunicii sale, care locuiește în comuna Fărcașele. Tânărul de 17 ani nu a fost victima vreunei infracțiuni în tot acest timp.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută un băiat, în vârstă de 17 ani, din municipiul Caracal, care a plecat voluntar de la Serviciul Social din aceeași localitate și până acum nu s-a mai întors.

Dispariția a fost anunțată duminică noaptea de un instructor educator de la centru.

„La data de 14 august, în jurul orei 23:00, polițiștii Poliției municipiului Caracal au fost sesizați, de un bărbat, instructor-educator în cadrul Serviciului Social din localitate, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 16:00, Gabriel Mihai Gheorghe, în vârstă de 17 de ani, din Caracal, a plecat voluntar de la serviciul social și nu a mai revenit”, spun reprezentanții Poliției Olt.

Semnalmentele adolescentului dispărut sunt: înălţime 1,60 metri, greutate 60 de kilograme, ochi căprui, fața ovală, constituție atletică, păr negru, tuns scurt, iar ca semn particular, avea tatuat pe gât, pe partea stângă, un simbol religios, respectiv trei cruciulițe.

La momentul plecării, acesta purta un tricou de culoare neagră, pantaloni de culoare neagră, iar în picioare purta adidași de culoare neagră.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea minorului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți